Πιστοποίηση “Aegean Cuisine”

Το εστιατόριο “Αναγέννησις” από το 2011 έχει πιστοποιηθεί από το Επιμελητήριο Κυκλάδων με το σήμα ποιότητας “Aegean Cuisine”. Μάλιστα, η πιστοποίηση αυτή του εστιατορίου “Αναγέννησις” είναι από τις πρώτες σε όλη τη Νάξο. Το 2014, έγινε ο επανέλεγχος του εστιατορίου “Αναγέννησις” από την TÜV Hellas για λογαριασμό του Επιμελητηρίου Κυκλάδων και αξιολογήθηκε να κατέχει άξια το σήμα ποιότητας “Aegean Cuisine”.

Το 2016-17, το εστιατόριο “Αναγέννησις” επαναξιολογήθηκε και πιστοποιήθηκε στην κατηγορία «Εστιατόριο, Classic Cuisine» του σήματος ποιότητας “Aegean Cuisine”.

Για τη χρονική περίοδο 2018-19, το εστιατόριο “Αναγέννησις” πιστοποιήθηκε στην κατηγορία «Εστιατόριο» του σήματος ποιότητας “Aegean Cuisine”.

Το 2021-22, το εστιατόριο “Αναγέννησις” επαναξιολογήθηκε και πιστοποιήθηκε στην κατηγορία «Εστιατόριο» του σήματος ποιότητας “Aegean Cuisine”.

Πιστοποιητικό Συμμετοχής “Goût de / Good France”

Ο οργανισμός Good France πιστοποιεί ότι το εστιατόριο “Αναγέννησις” συμμετείχε στην εκδήλωση “Goût de / Good France 2019”, η οποία διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του γαλλικού Υπουργείου Ευρώπης & Εξωτερικών Υποθέσεων και του παγκοσμίως αναγνωρισμένου σεφ Αλέν Ντουκάς.

Μετάλλιο “Top Choice Restaurant”

Το εστιατόριο “Αναγέννησις” έχει διακριθεί από τον κινέζικο οδηγό Lianorg με το μετάλλιο “Top Choice Restaurant” (2015 & 2017).

Λένε για μας