Συνεχώς αναζητάμε νέους συνδυασμούς γεύσεων, προσφέροντας πιάτα εμπνευσμένα από την αυθεντική αιγαιοπελαγίτικη γαστρονομία καθώς και από την ιταλική γαστρονομική παράδοση.

Η παρασκευή όλων των εδεσμάτων που προσφέρουμε γίνεται αποκλειστικά από εμάς, χρησιμοποιώντας πάντα ποιοτικά και πιστοποιημένα προϊόντα. Επίσης, σε όλα μας τα πιάτα κάνουμε χρήση εξαιρετικά παρθένου ελαιόλαδου.

Απολαύστε το πρωινό σας

Αρχίστε την ημέρα σας με έναν ελληνικό καφέ ψημένο στη φωτιά ή με έναν απολαυστικό εσπρέσο. Επίσης, ένας φρέσκος χυμός πορτοκάλι σε συνδυασμό με αυθεντικό στραγγιστό γιαούρτι και θυμαρίσιο μέλι θα αποτελέσουν μια καλά ισορροπημένη βάση για το ξεκίνημα της ημέρας σας.

Απολαύστε το γεύμα σας

Αρχίστε το γεύμα σας με τα υπέροχα σπιτικά ορεκτικά μας και με τις απολαυστικές φρεσκοκομμένες σαλάτες μας. Για κυρίως πιάτο, σας προτείνουμε το εξαιρετικό «Μιλφέιγ Αναγέννησις» που αποτελεί ένα από τα μπεστ σέλερ του εστιατορίου “Αναγέννησις”.

Παράλληλα, το μενού μας περιλαμβάνει και άλλα εξαιρετικά εδέσματα από την κουζίνα του Αιγαίου, καθώς και υπέροχες πίτσες με δική μας λεπτή ζύμη και σάλτσα ντομάτας που αποτελούν σήμα κατατεθέν του εστιατορίου “Αναγέννησις”. Συνάμα, μην παραλείψετε να δοκιμάσετε και το σπιτικό ψωμάκι, το οποίο επίσης ζυμώνεται από εμάς.

Για επιδόρπιο, σας προτείνουμε τα δημιουργικά παγωτά μας που παρασκευάζονται με φρέσκο παστεριωμένο γάλα Νάξου.

Ποικιλία Κρασιών

Όλα μας τα εδέσματα μπορούν να συνοδευτούν με εξαιρετικούς εμφιαλωμένους οίνους από αυθεντικές κυκλαδικές ποικιλίες.